Kola z lehké slitiny dodají vašemu vozidlu jedinečný a nezaměnitelný vzhled. Ráfky ho dokonale doplňují při pohledu z jakéhokoli úhlu. Každé kolo prochází testy na vozidlech se všemi typy karosérií. Zkoušky jsou zaměřeny na kvalitu, bezpečnost - a samozřejmě jedinečný vzhled. 

2 017 681

Kolo z lehké slitiny 15" provedení s 5 x 2 paprsky ve stříbrné barvě

7 031,31 Kč1

6 x 15" zális 47,5 pro pneumatiky 195/55 R15. K montáži jsou zapotřebí další díly. Laskavě si vyžádejte podrobnější informace u dealera Ford.

Obsahuje pouze kolo z lehké slitiny (bez středové krytky). K montáži je potřeba objednat další díly.


Výhody pro zákazníka:

Kola z lehkých slitin s vlastní homologací od společnosti FORD jsou vyvinuta s důrazem na bezpečnost:

  • Dokonalé řešení pro vaše vozidlo s prohlášením o shodě (COC).
  • Vyrobeno v souladu se systémem řízení kvality DIN ISO 9001.
  • Splňuje globální specifikace společnosti FORD včetně důkladného testování s ohledem na pevnost a odolnost.
  • Vyrobeno z moderních materiálů prvotřídní kvality.
  • Povrchová úprava zaručující odolnost v zimních podmínkách, dlouhodobý test postřikem slanou vodou s ohledem na vynikající odolnost proti korozi.
  • Rentgenová kontrola vad v procesu výroby u každého jednotlivého kola.
  • Dlouhodobé testování na testovacích stolicích i na vozidlech zaručující bezpečnost po celou dobu životnosti vozidla, zachování jízdních charakteristik a funkčních vlastností.
  • Možnost použití původních středových krytů a matic na kola FORD – nejsou nutné další součásti.
  • Speciálně navrženo pro vaše vozidlo FORD – nejsou nutné žádné další úpravy, stačí namontovat a používat.
  • Design doplňuje celkový styl vozu.
  • Dodáváno se zárukou FORD

Záruka poskytovaná společnosti Ford.


DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Instalaci musí provádět pouze specializovaná dílna. Na poškození jakékoli části způsobené nesprávnou montáží se nevztahuje záruka.

Chcete-li se dozvědět více a prohlédnout si obrázky, zvolte vozidlo.

Zvolit kompatibilní vozidla

1 Doporučená prodejní cena včetně DPH. Zeptejte se prosím autorizovaného partnera Ford na cenu montáže příslušenství. Dovolujeme si upozornit, že dále mohou být zapotřebí doplňkové díly. Uvedená cena platí pouze pro disk z lehké slitiny a nezahrnuje pneumatiku a montážní díly.

*Označené příslušenství je pečlivě vybrané značkové příslušenství externích dodavatelů, na něž mohou být poskytovány odlišné záruční podmínky. Podrobné informace vám sdělí dealer Ford. Slovní ochranná známka a loga Bluetooth® jsou vlastnictvím organizace Bluetooth SIG Inc. a jakýkoli způsob použití těchto ochranných známek společností Ford Motor Company je v souladu s licenčními podmínkami. Slovní ochranná známka iPhone/iPod a loga jsou vlastnictvím společnosti Apple Inc. Ostatní ochranné známky a obchodní názvy jsou vlastnictvím příslušných vlastníků.

UPOZORNĚNÍ NA VYLOUČENÍ ODPOVĚDNOSTI

© 2024 Ford Motor Company.ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® jsou ochranné známky společnosti Ford nebo jejích přidružených společností.

Společnost Ford své výrobky neustále vyvíjí. Vyhrazujeme si právo kdykoli změnit specifikace, barvy, ceny modelů, předmětů a použít odlišné obrázky, které jsou zobrazeny a popsány v této online publikaci. Tato online publikace obsahuje jak originální příslušenství Ford, tak i celou řadu výrobků od našich dodavatelů. Hvězdičkou označené příslušenství jsou pečlivě zvolené značkové výrobky jiných dodavatelů, které mohou podléhat odlišným záručním podmínkám. Více informací o těchto podmínkách získáte stisknutím ikony "Záruka" umístěné u každého výrobku nebo od prodejce společnosti Ford. Namontované příslušenství může mít vliv na spotřebu vozidla. Slovní označení Bluetooth® a loga jsou vlastnictvím společnosti Bluetooth® SIG, Inc. Veškeré jejich použití společností FORD MOTOR COMPANY je předmětem licence. Slovní označení iPhone/iPod a loga jsou vlastnictvím společnosti Apple Inc. Další ochranné známky a obchodní názvy jsou majetkem příslušných vlastníků.

" " " "